Kihlasormus, vihkisormus, lapsisormus, lahjasormus, hääpäivälahja - ja monta tyylikästä vaihtoehtoa tärkeään hetkeen

Lue Minnan blogijuttu: 
http://kosmetiikkaviidakko.blogspot.com/2018/09/kihlasormus-vihkisormus-lapsisormus-ja.html?m=1 

Millaisen sormuksen valitsisin – itselle tai lahjaksi?

Itselleen mieleisen kihlasormuksen tai vihkisormuksen löytäminen on usein haasteellista. Jos kyseessä on lahjasormus, lapsisormus tai jokin muu eteenpäin annettava sormus, on asian laita sama, ellei jopa vieläkin mutkikkaampi. Lue Minnan lämminhenkinen postaus ”Kihlasormus, vihkisormus, lapsisormus... ja entäs hääpäivälahja?”, sieltä voit saada ajatusta tärkeän sormuksen valintaan.

Postauksessa Minna kertoo mm. inspiroivasta ideasta kerätä unelmien sormusta vähitellen kokoon. Inspiroiva ja sydämellinen tarina on esimerkiksi sellainen tilanne, jossa ensimmäisen hääpäivän kunniaksi saatuun sormukseen lisättiin timantteja ja johon lisättiin lisäksi kaksi muuta lahjasormusta (lapsien syntymän muistoksi saadut). Näin kolmesta tärkeästä muistosta syntyi upea 10-vuotishääpäivän lahjasormus, jossa riittää runsaasti tunnearvoa, näyttävyydestä puhumattakaan.

Esimerkiksi vihkisormukseen voidaan liittää lisää timantteja myöhemmin tai liittää jopa toisia sormuksia kaveriksi. Faber Art-jalokivi- ja kultasepänliikkeessämme saat juuri sellaisen sormuksen kuin haluat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mittatilaussormusten ja korujen muutostöiden parissa ja löytämään parhaimmat mahdolliset tyyliratkaisut. Opastamme yksilöllisten kihlasormusten, vihkisormusten ja lahjasormusten valinnassa mielellämme. Vanhan korun muutostöiden kautta, runsaasta omatuotannostamme sekä maahantuomistamme koruista löydät varmasti mieleisesi.